Tronos Junior alături de părintele arhidiacon Mihail Bucă

Brațele Părintești…..

În această clipă de profundă contemplare și recunoștință, înainte de urcușul duhovnicesc al Postului Mare, simt nevoia să împărtășesc cu voi toți un gând plin de emoție și speranță. A sosit momentul în care, cu inima deschisă, îmi îmbrățișez cu dragoste copilașii de aur ai Grupului #TronosJunior. Acești minunați pui de îngeri sunt parte din sufletul Bisericii Ortodoxe Române, crescând și înflorind sub aripa protectoare a corului bizantin Tronos și a misiunii sale care, de peste 26 de ani, aduce mărturie despre iubire și credință.

Mă simt precum un bătrân înțelept care, la apusul vieții sale, privește cu ochi plini de lacrimi de recunoștință la această lucrare de o viață. Am speranța neclintită că, din rândul acestor copii, va răsări cel ce va întrece înțelepciunea și dăruirea mea, purtând mai departe această misiune sfântă a muzicii bizantine.

Cu o inimă plină de gratitudine, îi mulțumesc din suflet coordonatorului nostru dedicat, Ioan Balaban, pentru efortul său nemărginit, săptămână de săptămână, de a modela și ridica acești copii la un nivel de excepție. Este un dar neprețuit să putem contribui la educația spirituală și muzicală a viitoarelor generații, să le insuflăm iubirea pentru tradițiile noastre creștine prin măreția muzicii bizantine.

Mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru că ați făcut parte și pentru că ne însoțiți în această călătorie nu doar muzicală, pentru că ne sunteți alături ne susțineți.

Vă îmbrățișez cu dragoste și recunoștință, întru mulți ani binecuvântați!

(pr. arhid. Mihail Bucă)